Salon Rosted: Din frisør i Frederiksværk

Ser spidserne af dit hår slidte ud, eller begynder udgroningerne at titte frem i skilningen, så kan du altid få hjælp af vores dygtige team af frisører i Frederiksværk. Vi står klar til at tage imod dig, når dit hår trænger til en kærlig omgang.

Du finder vores salon på Nørregade 19, hvor du er tæt på centrum og bylivet i Frederiksværk. Hos os kan du slappe af i behagelige omgivelser, mens vores professionelle frisører tager sig af din klipning eller behandling.

God service og professionelle behandlinger hos Salon Rosted

Hos Salon Rosted står vi altid klar til at tage imod vores kunder med professionel og imødekommende service. I vores flotte og hyggelige salon i Frederiksværk tilbyder vi en række af forskellige ydelser.

Vi kan blandt andet sørge for gode behandlinger og priser på:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Børneklip
  • Helfarvning og striber
  • Ombre
  • Babylights
  • Balayage

Når dit hår trænger til en klipning eller genopfriskning af farven, kan du derfor altid komme til din frisør i Frederiksværk.

Salon Rosted er både lokaliseret i Frederiksværk, men vi har også saloner i Hillerød, Frederikssund og København, hvis du er på udkig efter vores altid omhyggelige service.

Salon Rosted tager dit hår seriøst

Vores vigtigste opgave er, at du går glad og tilfreds fra vores salon, når du har fået en behandling. Vi gør en dyd ud af, at du er informeret om alt, før vi svinger en saks eller pensel med farve. Det er nemlig vigtigt, at dine ønsker bliver opfyldt – så vidt som muligt.

Vores team hos Salon Rosted er specialister i at sikre den bedst mulige individuelle behandling, der er tilpasset dine ønsker, hårtype og tidligere behandlinger.

Særligt i forbindelse med farvning, striber og balayage tager vi en snak om dit hår, så vi er sikre på, du går tilfreds fra salonen.

Vi er blandt de dygtigste frisører i Frederiksværk, så står du med en akut hårkrise, kan vi helt sikkert hjælpe dig med en ny og flot frisure. Skal der den helt store forandring til, kan vi i samråd med dig finde den nye frisure eller farve, der både opfylder dine forventninger og passer til dit udseende.

Professionel frisør i Frederiksværk til en god pris

Det behøver ikke være en dyr fornøjelse, når du vil kræse lidt for dig selv med en tur hos en dygtig high-end frisør. Vores priser er tilpasset alle slags kunder, om du er forælder til et barn, der skal have sin første klipning, vil have permanentet dit hår for mere fylde, eller skal have opfrisket dine babylights af professionelt personale.

Vi forhandler også et stort udvalg af hårprodukter, så du kan få shampooen eller hårkuren med hjem efter dit besøg hos os.

Du er altid velkommen til at slå et smut forbi vores frisør i Frederiksværk til en uforpligtende snak, hvis du vil høre mere om vores behandlinger, priser og dine muligheder. Du kan også allerede i dag booke tid hos vores dygtige team i Frederiksværk gennem hjemmesidens online bookingsystem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.