Tandblegningssæt til sensitive tænder

tandblegningssæt

Leder du efter en tandblegning derhjemme, som ikke efterlader dine tænder følsomme? Et LED-tandblegningssæt bruger peroxidfri whitening-gel og leveres med 50 behandlinger, så du kan opnå lysere tænder uden irritation. Desuden betyder det brugervenlige design, at du kan komme i gang med dit lysere smil på kun 10 minutter. Hvis du leder efter et tandblegningssæt, der ikke skader dine tænder eller dit tandkød, er dette kit altså et godt valg. Den primære ingrediens til tandblegning, Phthalimidoperoxycapronsyre (PAP), er et sikkert alternativ til peroxider, som ikke forårsager følsomhed eller irritation. Desuden indeholder kittet alt, hvad du har brug for til professionel tandblegning hjemme. Så ønsker du at få hvidere tænder og derfor anvende en tandblegningssæt derhjemme? Så kan du lige her købe et effektivt tandblegningssæt online.

Få et hvidere smil med et tandblegningssæt

Leder du efter et tandblegningssæt, der rent faktisk virker? Se ikke længere end til den nye og forbedrede tandblegningsformel! Den unikke blanding af hydroxyapatit (HAp) og phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) genopbygger det beskyttende lag på dine tænder, genopbygger tabte mineraler og efterlader dig med et lysere, hvidere smil. Desuden hjælper kaliumcitrat med at reducere den nuværende tandfølsomhed, så du får en længerevarende beskyttelse mod ubehag. Så hvorfor vente? Giv det effektive tandblegningssæt en chance i dag!

Sådan kan du undgå misfarvede tænder:

Hvis dine tænder ikke er så hvide, som du gerne vil have dem, er der nogle få ting, du kan gøre for at forbedre deres udseende. Her er et par tips:

1. Øvrig god mundhygiejne. Det betyder, at du børster og bruger tandtråd regelmæssigt og besøger din tandlæge til kontrol og rensning.

2. Undgå fødevarer og drikkevarer, der kan forårsage farvning. Det gælder bl.a. kaffe, te, rødvin og mørkfarvede frugter og grøntsager.

3. Brug hvidtningsprodukter sparsomt. Overdreven brug af blegningsprodukter kan skade emaljen på dine tænder, så det er bedst kun at bruge dem, når det er nødvendigt.

Hvis du følger disse tips, kan det hjælpe dig med at opnå det niveau af tandblegning, du ønsker.

Det er vigtigt at vælge det rette tandblegningssæt

Der findes mange tandblegningssæt på markedet, men det er vigtigt at vælge et, der er det rigtige for dig. Nogle kits er designet til bestemte typer af misfarvning af tænderne, så det er vigtigt at læse etiketterne omhyggeligt. Det er også en god idé at tale med din tandlæge, før du bruger tandblegningsprodukter, da han/hun kan rådgive dig om den bedste fremgangsmåde. Hvis du lider af gule tænder, er der en række ting, der kan være årsag til problemet. Det kan være noget så simpelt som den mad og de drikkevarer, du indtager, eller det kan være noget mere alvorligt som en infektion. Når du kender årsagen til misfarvningen, kan du begynde at se på måder at behandle den på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.